De productie

Onze leuze: kwaliteit.

Al onze flapjes worden gemaakt met de beste grondstoffen van eigen bodem.

Onze kwaliteitsdienst selecteert voor u het beste van onze bodem: kaas en ham uit Chimay, meel uit een plaatselijke meelfabriek, enkel verse producten die ons specialistenteam in de keuken verwerkt.

Zoals de beroemde Franse chef Paul Bocuse zegt: "Er is geen lekkere keuken als deze van bij het begin niet uit vriendschap gemaakt is voor de persoon voor wie deze bestemd is..."»

Van het flapjesdeeg tot de vulling: alles wordt in het diepvriesatelier gemaakt. Jean Claude, de lekkerbek, heeft de meeste ervaring van het team en maakt al bijna 30 jaar lang flapjes. Hij wordt bijgestaan door zijn team dat bestaat uit Christophe, Thierry en Joël en uw overheerlijke CHIMAY flapjes bereidt.

In het atelier wordt er gewaakt over het respect van de producten, de netheid van het atelier en de regels van de voedselveiligheid. Elke flapje wordt uit vriendschap gemaakt om onze klanten meer dan gewoonweg een lekker maal aan te bieden en hun een overheerlijk moment te doen beleven.

De fabrikant

  • Belourthe S.A.
    Av. des Villas 3 - 4180 HAMOIR

Contact

Volg ons